De verschillende trainingen
Home Persoonlijke sessies


* Het ego als jouw basis voertuig hier op aarde.
Als je ego niet de plek krijgt die hij verdient, blijft het een slachtoffer van situaties en zul je ook daar vanuit reageren op jouw omgeving. Het ego wil gezien en gewaardeerd worden voor het werk dat het doet. Tenslotte is het je vervoermiddel hier op aarde.Je kunt kijken vanuit de innerlijke stilte en bewustzijn hoe jouw ego leeft, denkt en reageert. Je hoeft niks te veranderen, het is.

* Hoe werken de subpersoonlijkheden met elkaar?
De subpersoonlijkheden kun je zien als innerlijke stemmen die je van alles willen vertellen. Wie zijn ze? Je innerlijke kind, vader, moeder, criticus, perfectionist, pusher, vakman/vrouw etc.. Welke plek hebben zij in jouw rijtuig? Werken ze tegen of werken ze samen met jouw kwaliteiten. Hoe kun je ze laten samenwerken?

* Creatieve processen vanuit verschillende invalshoeken.
Ieder creatief proces gaat over toppen en dalen. Wat heeft het proces te zeggen en hoe ga jij ermee om?

* Hoe ga je om met je angsten?
Kijken naar je angst zoals de tovenaar Gandalf dat doet in het boek van Tolkien: In de ban van de ring. Wat heeft de angst jou te vertellen? Kijk er naar, zie wat het werkelijk is en wat jouw motivatie is die er achter zit.

* Macht en onmacht.
In iedere situatie is een macht onmacht situatie totdat je het spel echt leert kennen en je kunt zien wat het jou vertelt en hoe je ermee om kunt gaan.

* Spreken in het openbaar.
Bij spreken in het openbaar wordt men vaak geconfronteerd met de vader en de moeder die wel of geen bevestiging hebben gegeven. Dat speelt door op het moment dat je wordt bekeken, totdat je die stemmen bij je ouders kunt laten en jouw eigen vakkwaliteiten er helemaal mogen zijn. Leren incasseren en omgaan met kritiek.

* Wat is de achtergrond van jouw thematiek die iedere keer weer terugkomt?
Eerst kijken we waar jouw thema in dit leven vandaan komt. Als het thema in je blijft hangen, is het tijd om te kijken of het iets te maken met een vorig leven.

* Het bewust worden van het energetische niveau.
Als je een gevoelig iemand bent, voel je dat er iets energetisch met je gebeurt. Je weet in eerste instantie niet wat er aan de hand is, maar plotseling word je overvallen door bijvoorbeeld een moeheid terwijl je daarvoor niet moe was. Wat gebeurt er dan? Het kan zijn dat er iets van een ander is wat bij jou naar binnenkomt. Wat kun je ermee doen? Waar haakt het bij jou aan in jouw energetisch veld?

* Het verbinden van het aardse met het spirituele niveau.
Door helemaal in een thema te gaan en daarin door te reizen kom je uiteindelijk uit op het spirituele niveau.