Reacties
Home De vertaling van coach is rijtuig
nken aan de manier waarop jij tijd voor mij hebt genomen en geduld hebt gehad. Dank je voor jouw eerlijkheid en vertrouwen.


Dit boek dat ik jou geef raakt mij in tijd, eenvoud en geduld. Het vele werk en de liefde die ervoor nodig is ontroert mij, het doet mij denken aan de manier waarop jij tijd voor mij hebt genomen en geduld hebt gehad. Dank voor jouw eerlijkheid en vertrouwen.
* What I found very revealing was to realize how LUCKY I have been the last 4 years having you around and so readily available. I have experienced royal treatment in the exploration of my realities together with you. It has helped me create a strong basis for future exploration. And I was never made to feel that I was strange. The opposite really, that it was strange if I didn't believe in myself and what was happening. Dus, Dank Je !!!!!

* Je bent een artistieke engel. Jouw werkwijze getuigt van zoveel creativiteit, dat het zeer verrassend is om daar vanuit te werken.

* De trainingen zijn inspirerend, geven inzicht, spiritueel en down to earth.

* Ik heb weer zin om te leven. Dat was ik lang kwijt.

* Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik iets kan. De creatieve stroming die geblokkeerd kon raken door de ratio. De paniek die daardoor ontstond. Alle beelden voelden logisch. Ze pakten op mijn ervaringen.

* Bij jou gaat het om waar je staat en wat je wilt. Warm, zeer intensief en meelevend zoeken naar blokkades.

* Ze laat je het gevoel ontdekken, ze gaat de diepte in, het proces is heel belangrijk

* De werkwijze ervaar ik als iets heel natuurlijks, een rustpunt en een mogelijkheid om door concentratieoefeningen te ervaren in gevoel i.p.v. de ratio steeds te laten spreken.

* Door deze manier van werken ga je verder en kun je je niet blijven verstoppen.